Team & partners Samen maakt je sterker!

Graag stel ik jullie voor aan de partners van De Leerfabriek en het team van stagiaires waarmee ik ga werken. Dit zijn zorgvuldig gekozen mannen en vrouwen die er alles voor over hebben om kinderen een toffe tijd te bezorgen.

Tim Ovington

Hallo allemaal. Mijn naam is Tim, ik ben 29 jaar oud en ik woon samen met mijn vriendin Marinte in Hoornaar. De meeste mensen kennen mij van Summer Sports Week of Tim The Travelling Teacher. Beide projecten hebben er toe geleid om De Leerfabriek op te zetten. Ik stel jullie graag voor aan dit top team die vanaf dag 1 voor mij klaar heeft gestaan. Wij gaan ervoor zorgen dat kinderen na school op een veilige manier worden opgevangen. Tijdens de workshops van De Leerfabriek gaan wij een reis rond om de wereld maken. Dit zijn overigens allemaal landen waar ik zelf ben geweest. Zo gaan wij bijvoorbeeld Indiase curry maken, gaan wij over Broadway theater leren, en gaan wij golf spelen! Van alles komt aanbod en het idee is om kinderen op een andere manier dingen te laten ontdekken. Mochten er vragen zijn hoor ik het graag. U kunt mij altijd bellen op 0623603043. Dank jullie wel voor het bezoeken van de website.

Evelien de Vries

Hoi allemaal, Mijn naam is Evelien de Vries, 30 jaar. Ik woon samen met mijn man en 2 prachtige kindjes in ons altijd gezellige dorpje Terheijden. Ik volg de opleiding Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener en mag mijn stage lopen in De Leerfabriek. Ik ken Tim al een aantal jaren en heb zijn plannen voor o.a. de Leerfabriek vanaf het begin gevolgd. Dit vond ik ontzettend interessant. Toen ik er aan uit was welke opleiding het beste past bij mij als persoon en mijn plannen voor de toekomst heb ik mij ingeschreven voor de opleiding Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener. Omdat ik mij wil gaan richten op het ondersteunen en begeleiden van kinderen sloot dit mooi aan bij de Leerfabriek. Ik denk dat we de kinderen een unieke, leerzame tijd kunnen bieden waarbij het "kind zijn" centraal staat. Wij hebben een mooi team voor jullie klaar staan en gaan er iets fantastisch van maken. Liefs, Evelien de Vries

Onze Partners

  • Amego: Heeft uw kind nood om vanuit zijn interesses of talenten te vertellen over een gebeurtenis, emoties, gedachten, of gedrag? Amego werkt op dit vlak samen met De Leerfabriek. Door bijvoorbeeld te tekenen, voetballen, of rappen, kijken wij hoe wij uw kind kunnen ondersteunen, tijdens hun reis binnen De Leerfabriek. Neem gerust een kijkje op onze site; www.amego.info.
  • De CourDe Cour is een buurthuis in Terheijden. De Cour is de verzamelplaats van De Leerfabriek. Neem een kijkje op de site om te zien wat er allemaal te doen is in dit gebouw; www.decour.nl.
  • International school Breda: De International School in Breda is al ruim 10 jaar een begrip in Breda. Mensen van overal ter wereld (de school telt 50 nationaliteiten) komen naar de international school om verder te leren op welk vlak dan ook. Op de International School zijn deze zelfde kinderen ook verplicht om snuffel stages te lopen. Laat De Leerfabriek net the place to be zijn voor zo’n stage 🙂 Kinderen in De Leerfabriek zullen dus ook echt andere kinderen ontmoeten uit de landen die wij bespreken binnen de thema’s.
  • CEKA Office Group Heeft de Leerfabriek tot in de puntjes ingericht. Bekijk de fotos of kom langs voor een rondleiding!