Team & partners Samen maakt je sterker!

Graag stel ik jullie voor aan de partners van De Leerfabriek en het team van stagiaires waarmee ik ga werken. Dit zijn zorgvuldig gekozen mannen en vrouwen die er alles voor over hebben om kinderen een toffe tijd te bezorgen.

Tim Ovington

Hallo allemaal. Mijn naam is Tim, ik ben 29 jaar oud en ik woon samen met mijn vriendin Marinte in Hoornaar. De meeste mensen kennen mij van Summer Sports Week of Tim The Travelling Teacher. Beide projecten hebben er toe geleid om De Leerfabriek op te zetten. Ik stel jullie graag voor aan dit top team die vanaf dag 1 voor mij klaar heeft gestaan. Wij gaan ervoor zorgen dat kinderen na school op een veilige manier worden opgevangen. Tijdens de workshops van De Leerfabriek gaan wij een reis rond om de wereld maken. Dit zijn overigens allemaal landen waar ik zelf ben geweest. Zo gaan wij bijvoorbeeld Indiase curry maken, gaan wij over Broadway theater leren, en gaan wij golf spelen! Van alles komt aanbod en het idee is om kinderen op een andere manier dingen te laten ontdekken. Mochten er vragen zijn hoor ik het graag. U kunt mij altijd bellen op 0623603043. Dank jullie wel voor het bezoeken van de website.

Jesse Budie

Ik ben Jesse Budie, 26 jaar oud en al mijn hele leven woonachtig in Terheijden. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de studie ‘Sociaal Werk’, op het Vitalis College in Breda en dit jaar geef ik mijn stage vorm binnen De Cour. Ik zal hier voornamelijk actief zijn binnen De Leerfabriek. Voor mij persoonlijk zijn kinderen en jongeren de mooiste doelgroep om mee te werken. Dit omdat zij nog te vormen zijn en nog op het punt komen dat zij belangrijke keuzes moeten maken in het leven. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het kiezen van de juiste middelbare school, of het maken van een studiekeuze. Maar het is ook een periode waarin veel onzekerheid komt kijken en waarin zij opzoek gaan naar zichzelf. En dit gaat gepaard met ups & downs. Ik haal er enorm veel voldoening uit om deze doelgroep daar te ondersteunen, waar zij er zelf even niet meer uitkomen. Om hen dat extra zetje in de rug te geven wat zij op dat moment nodig hebben. Binnen De Leerfabriek hoop ik samen met mijn collega’s die veilige omgeving te creëren waar de kinderen zich helemaal thuis voelen en waar zij zich verder kunnen ontwikkelen. Ik heb enorm veel zin om hiermee aan de slag te gaan! Tot snel!

Evelien de Vries

Hoi allemaal, Mijn naam is Evelien de Vries, 30 jaar. Ik woon samen met mijn man en 2 prachtige kindjes in ons altijd gezellige dorpje Terheijden. Ik volg de opleiding Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener en mag mijn stage lopen in De Leerfabriek. Ik ken Tim al een aantal jaren en heb zijn plannen voor o.a. de Leerfabriek vanaf het begin gevolgd. Dit vond ik ontzettend interessant. Toen ik er aan uit was welke opleiding het beste past bij mij als persoon en mijn plannen voor de toekomst heb ik mij ingeschreven voor de opleiding Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener. Omdat ik mij wil gaan richten op het ondersteunen en begeleiden van kinderen sloot dit mooi aan bij de Leerfabriek. Ik denk dat we de kinderen een unieke, leerzame tijd kunnen bieden waarbij het "kind zijn" centraal staat. Wij hebben een mooi team voor jullie klaar staan en gaan er iets fantastisch van maken. Liefs, Evelien de Vries

Sterre Tijssens

Mijn naam is Sterre Tijssens en ben 20 jaar jong. Ik woon in Tilburg met mijn ouders en twee broers. Na een jaar in Amerika te hebben gestudeerd en getennist ben ik gestart met de opleiding Social Work aan Avans Hogeschool in Breda. Ik ben nu tweedejaars student en komende tijd als stagiaire actief bij De Leerfabriek. Ik ga er alles aan doen om binnen het team een positief steentje bij te dragen aan deze mooie organisatie. In mijn vrije tijd ben ik nog regelmatig te vinden op de tennisbaan en mijn motto is “nothing is good or bad but thinking makes it so.”

Marinte Weber

Hoi allemaal. Mijn naam is Marinte Weber en ik ben 28 jaar oud. Samen met mijn vriend Tim woon ik in het dorpje Hoornaar. Sinds ik Tim ken ben ik bekend geraakt met het Terheijden. Ik zie dit als een heel mooi dorp met veel mogelijkheden voor kinderen. Ik werk al heel wat jaren binnen het onderwijs en vind het daardoor ook heel leuk om Tim en het team van De Leerfabriek te ondersteunen waar ik kan. Hopelijk tot snel!

Bjorn van der Heijden

Hallo allemaal Mijn naam is Bjorn van der Heijden en ik ben 17 jaar oud. Ik studeer aan het Vitalis College en doe hier de opleiding Sport & bewegen leerjaar 1. Ik ga stage lopen bij De leerfabriek in Terheijden. Mijn doel is om kinderen na school te vermaken en kennis te laten maken met verschillende sporten van binnen en buitenland. Ik hoop er een heel leuk jaar van te maken en zelf ook veel te leren.

Onze Partners

  • Amego: Heeft uw kind nood om vanuit zijn interesses of talenten te vertellen over een gebeurtenis, emoties, gedachten, of gedrag? Amego werkt op dit vlak samen met De Leerfabriek. Door bijvoorbeeld te tekenen, voetballen, of rappen, kijken wij hoe wij uw kind kunnen ondersteunen, tijdens hun reis binnen De Leerfabriek. Neem gerust een kijkje op onze site; www.amego.info.
  • De CourDe Cour is een buurthuis in Terheijden. Bram en Tim zijn vanaf 1 augustus de nieuwe uitbaters van De Cour en proberen ook gelijk een nieuwe energieboost aan het pand te geven. De Cour is ook de verzamelplaats van De Leerfabriek. Neem een kijkje op de site om te zien wat er allemaal te doen is in dit gebouw; www.decour.nl.
  • International school Breda: De International School in Breda is al ruim 10 jaar een begrip in Breda. Mensen van overal ter wereld (de school telt 50 nationaliteiten) komen naar de international school om verder te leren op welk vlak dan ook. Op de International School zijn deze zelfde kinderen ook verplicht om snuffel stages te lopen. Laat De Leerfabriek net the place to be zijn voor zo’n stage 🙂 Kinderen in De Leerfabriek zullen dus ook echt andere kinderen ontmoeten uit de landen die wij bespreken binnen de thema’s.
  • CEKA Office Group