Team & partners Samen maakt je sterker!

Graag stel ik jullie voor aan de partners van De Leerfabriek en het team van stagiaires waarmee ik ga werken. Dit zijn zorgvuldig gekozen mannen en vrouwen die er alles voor over hebben om kinderen een toffe tijd te bezorgen.

Tim Ovington

Hallo allemaal. Mijn naam is Tim, ik ben 31 jaar oud en ik woon samen met mijn vrouw Marinte in Hoornaar. De meeste mensen kennen mij van Summer Sports Week of Tim The Travelling Teacher. Beide projecten hebben er toe geleid om De Leerfabriek op te zetten. Ik stel jullie graag voor aan dit top team die vanaf dag 1 voor mij klaar heeft gestaan. Wij gaan ervoor zorgen dat kinderen na school op een veilige manier worden opgevangen. Tijdens de workshops van De Leerfabriek gaan wij een reis rond om de wereld maken. Dit zijn overigens allemaal landen waar ik zelf ben geweest. Zo gaan wij bijvoorbeeld Indiase curry maken, gaan wij over Broadway theater leren, en gaan wij golf spelen! Van alles komt aanbod en het idee is om kinderen op een andere manier dingen te laten ontdekken. Mochten er vragen zijn hoor ik het graag. U kunt mij altijd bellen op 0623603043. Dank jullie wel voor het bezoeken van de website.

Sean Ovington

Hello there! Mijn naam is Sean Ovington. Ik ben het jongste broertje van Tim en werk sinds kort bij de Leerfabriek. Ik ben sportinstructeur, personal trainer en mijn specialisaties liggen met name bij outdoor activiteiten. Denk aan duiken, klimmen, hiken etc! Daarom zal ik met name de sportactiviteiten verzorgen voor de kinderen van de Leerfabriek. Ik ben heel trots om deel uit te maken van de Leerfabriek en ik kijk uit naar de komende jaren!

Onze Partners

  • Amego: Heeft uw kind nood om vanuit zijn interesses of talenten te vertellen over een gebeurtenis, emoties, gedachten, of gedrag? Amego werkt op dit vlak samen met De Leerfabriek. Door bijvoorbeeld te tekenen, voetballen, of rappen, kijken wij hoe wij uw kind kunnen ondersteunen, tijdens hun reis binnen De Leerfabriek. Neem gerust een kijkje op onze site; www.amego.info.
  • De CourDe Cour is een buurthuis in Terheijden. De Cour is de verzamelplaats van De Leerfabriek. Neem een kijkje op de site om te zien wat er allemaal te doen is in dit gebouw; www.decour.nl.
  • International school Breda: De International School in Breda is al ruim 10 jaar een begrip in Breda. Mensen van overal ter wereld (de school telt 50 nationaliteiten) komen naar de international school om verder te leren op welk vlak dan ook. Op de International School zijn deze zelfde kinderen ook verplicht om snuffel stages te lopen. Laat De Leerfabriek net the place to be zijn voor zo’n stage 🙂 Kinderen in De Leerfabriek zullen dus ook echt andere kinderen ontmoeten uit de landen die wij bespreken binnen de thema’s.
  • CEKA Office Group Heeft de Leerfabriek tot in de puntjes ingericht. Bekijk de fotos of kom langs voor een rondleiding!